Om Sif Jasmin Smykker


Mit navn er Sif Jasmin Højrup og jeg er ejer af Sif jasmin Smykker

Jeg er 23 år og startede min virksomhed i efteråret 2020. Alle smykkerne håndlaves af mig og mit team bestående af Eva, Josefine, Amelia og liva. Som designer og producent, fokuserer jeg både på det æstetiske, og den gode kvalitet.

Min vision 

Min vision er at kreere glædeskabende smykker til hverdagen og festen. Alle Sif Jasmin Smykkers øreringe er skabt til Mix og Match og sælges derfor enkeltvise. Jeg har nemlig skabt alle øreringe til nemt at kunne blive sammensat på kryds og tværs. Dette giver dig muligheden, for at sammensætte øreringene, som du har lyst til, og skabe DIT look.  

Min historie

Min morfar var guldsmed, så det er nok primært der, min interesse for smykker og kreativitet kommer af. Jeg har altid vidst, at jeg ville lave noget kreativt der indebar at skabe noget unikt og smukt til andre. Derfor var det at starte Sif Jasmin Smykker oplagt. Lige nu studerer jeg Smykker, Teknologi og Business på KEA for at få kompetencer og viden, som jeg kan bruge til mit brand.

Materiale og kvalitet 

Sif Jasmin Smykker fokuserer både på det æstetiske, og den gode kvalitet. Smykkerne er derfor lavet med præcision, og er af 925 mærket sterlingsølv med eller uden 18 karat guldbelægning. Øreringene er besat med perler af ægte swarovski krystal, perler af halvædelsten, kunstigt fremstillet zirkonia der gør dem stærkere end krystal, samt stenperler og perler af glas.

 

Tak fordi du vælger at dele min glæde over de små ting. Få et større indblik i Sif Jasmin Smykker på instagram: @sifjasminsmykker