OM SIF JASMIN SMYKKER

Mit navn er Sif Jasmin Højrup og jeg er ejer af Sif jasmin Smykker

Jeg er 24 år og startede min virksomhed i efteråret 2020. Alle smykkerne håndlaves af mit team bestående af Eva, Josefine, Amelia, Katrine, Agnete, Karla og Sille på mit kontor i hjertet af KBH. 

Min vision 

Jeg inspireres af sommerens stemning og farver og min vision er at kreere glædeskabende og nutidige smykker, som kan mixes og matches, så I kan skabe jeres helt eget look. 

Jeg vil skabe farvestrålende perlesmykker, med et fokus på kvalitets smykker til overskuelige priser, så alle kan være med.

Min historie

Min morfar var guldsmed, så det er nok primært der, min interesse for smykker og kreativitet kommer af. Jeg har altid vidst, at jeg ville lave noget kreativt der indebar at skabe noget unikt og smukt til andre. Derfor var det at starte Sif Jasmin Smykker oplagt. Lige nu studerer jeg Smykker, Teknologi og Business på KEA for at få kompetencer og viden, som jeg kan bruge til mit brand.

Materiale og kvalitet 

Sif Jasmin Smykker fokuserer både på det æstetiske, og den gode kvalitet. Smykkerne er derfor lavet med præcision, og er af 925 mærket sterlingsølv med eller uden 18 karat guldbelægning. Øreringene er besat med perler af ægte swarovski krystal, perler af halvædelsten, kunstigt fremstillet zirkonia der gør dem stærkere end krystal, samt stenperler og perler af glas.

Få et større indblik i Sif Jasmin Smykker på min instagram: @sifjasminsmykker