Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Brug 500kr for fri fragt og rabatkoden "GRATISFRAGT"

Materiale info og pleje af mine smykker

Materiale og kvalitet 

Jeg fokuserer både på det æstetiske, og den gode kvalitet. Mit team og jeg laver derfor smykkerne med præcision, og er af 925 mærket sterlingsølv med eller uden 18 karat guldbelægning. Øreringene er besat med perler af ægte swarovski krystal, perler af halvædelsten, kunstigt fremstillet zirkonia der gør dem stærkere end krystal, samt stenperler og perler af glas.

Hvorfor er mit smykke blevet sort?😩

Sorte pletter eller misfarvninger på smykkerne, skyldes oxydering og er en naturlig sølv-reaktion (desværre). Dette kan ske ved at smykket reagerer på oxygen altså ilten i luften. Altså, er et sort smykke IKKE en reklamation, da dette kan ske med alle smykker og ikke skyldes en fejl eller dårligt håndværk. 
En misfarvning kan skyldes kontakt med, sved, makeup og cremer.
Oxyderingen kan også ske med guldsmykker, da guld er en legering og derfor er blandet med et andet ædelmetal, såsom sølv. Så når guldsmykker bliver sorte er det sølvet i guldlegering der er oxyderet.

Sådan renser du dit sorte smykke😍

Den sorte misfarvning kan fjernes ved at dyppe det i flydende sølvrens i 5 sek og ikke mere, da de kan blive matte af dette. Bagefter skal du skylle dit smykke i vand og tørre det med en klud. 

Det gode råd

Sådan undgår du at dine smykker oxyderer og guldet falmer

Dine smykker holder længe når du husker at passe godt på dem. Så læs med her, og bliv klogere på hvad du helst skal undgå, for at undgå oxydering og passe på guldbelægningen. Guldbelægning vil nemlig med tiden blive slidt af, denne proces kan du dog udsætte ved at passe på dem<3

  • Tag dine smykker af om natten, da man oftest sveder om natten, hvilket kan give misfarvninger på smykkerne og huden. 
  • Lad ikke dine smykker komme i kontakt med vand når du vasker hænder, gør rent og går i bad, så undgår du nemmere kontakt med sæber. Dette forlænger også smykkernes guldbelægning. 
  • Tag alle dine smykker af når du ligger makeup, tager creme eller parfume på. Dette er især vigtigt med mine ferskvandsperler, da de mister glansen, hvis de kommer i kontakt med skønhedsprodukter.
  • Når du laver mad, er det også en god ide at lade smykkerne ligge, så undgår du en klat kødsovs på dit yndlings armbånd;)    

 

Genforgyldning

Mine smykker er af 18 karat guldsbelagt sterlingsølv. Dette betyder at guldet med tiden vil blive slidt af. For at dine guldsmykker kan vare evigt, tilbyder jeg at forgylde dem på ny, for kun 50kr stykket. Send mig en mail på info@sifjasminsmykker.dk hvis du ønsker at få forgyldt dit smykke på ny✨