Min støtte til Dyrenes Beskyttelse

Min støtte til Dyrenes Beskyttelse

For mig har dyrene på internaterne altid været min hjertesag. Derfor har jeg valgt at donere 20% af min omsætning fra Black Friday til de 8 internater Dyrenes beskyttelse har, rundt om i Danmark.

For at de mange efterladte, dumpede og mishandlede dyr, kan få et godt ophold, eller i nogle tilfælde et helt liv, har de brug for donationer. De forskellige teams på internaterne gør i forvejen et fantastisk stykke arbejde, for at dyrene trives, dog har de ekstra hårdt brug for hjælp i juletiden, da antallet af dyr på internaterne stiger. 

Så hvis du købte et smykke på Black Friday hos mig støtter du automatisk de mange kæledyr på internaterne. Tak for det!

Læs mere om Dyrenes Beskyttelse generelt HER

Eller om deres indsats på Roskilde dyreinternat HER 

 

Tilbage til blog